Gårdagskvällen och idag söndag

Hej finingar,

Jajemen det blev en mysbrasa igår och ett glas vin på det tillsammans med sambon. Väldigt mysigt! Han har ju jobbhelg denna vecka så då har vi inte så mycket tid ihop.

Jag läser körkortsteori på kvällarna när Lou somnat också så brukar försöka dela upp tiden mellan det och att umgås med sambon när han kommit hem från jobbet. Ibland hinner jag läsa på dagarna också men oftast inte.

Imorse brände jag av träningspass 3/3 denna vecka och det var som vanligt djävulskt skönt. Kände inte ens att jag hade torskat en timme sömn pga tidsomställningen så det var skönt. Vem var jag ens innan jag började träna tänker jag nu för tiden!

Sen provade vi ett recept på våfflor som @Fitnessinspiration postade nyligen på sin blogg. Lite vettigare än vanliga våfflor smaksatta med kakao. Grymt goda blev de, bilden blev inte bra haha men låt inte den lura er😜

Nu sitter jag med en kaffe och har slängt upp benen på bordet här medans Lou vilar utanför fönstret. En eftermiddagskaffe i sin stillsamhet är galet underskattat!

Annars håller jag på med lite hyllor och sånt i Lous rum just nu. Har även beställt lite grejer som jag ska göra en egen sänghimmel till henne av men som även kan funka som koja om man inte vill använda den till det jämt. Ska bli kul👌

Hoppas ni har en härlig söndag fina ni💚

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229