Ett barnrum tar form

Hej finingar,

Hoppas att ni haft en härlig morgon! Solen skiner hos oss idag så det ska bli en del fix ute tänker jag mig så att vi får lapa lite sol!

Huvudprojektet just nu är Lous rum och det börjar ta sig. Samma tema som i övriga huset att använda det vi har och inte köpa nytt- inga problem än så länge och jag känner mig inspirerad. Kul att leka runt och testa sig fram!

På bilden ovanför har vi ena långväggen där man i framtiden kan sitta och rita och lägga pussel tänker jag. Alla saker har en historia som jag kommer berätta om både i detta inlägg och framöver.

Dessa möbler hade jag och min syster när vi var små. Bordet och fåtöljen hade även mamma när hon var barn. Fåtöljen har dessutom min morfar som inte finns med oss längre gjort själv så det känns både fint och viktigt att den får leva kvar. Men tänk att de som mamma haft är över 50 år gamla- så häftigt!

Den matta gråa färgen gjorde sig verkligen bra på möblerna tycker jag! Så enkelt och snabbt sätt att få stor förändring.

Tog en bild av Lou i fåtöljen och skickade till min mamma som sa att nu ler mormor och morfar i himlen- och det tror jag med❤️

Jag ska eventuellt stämpla Lous namn i vitt på någon av möblerna men har inte bestämt vilken det skulle vara i så fall än.

Jag ska försöka få klart allt i hyllan idag, bestämma mig för vad som ska stå där helt enkelt haha.

Håller även på med en annan förvaringslösning för vissa av Lous kläder som jag hoppas kunna visa er snart.

Ha en underbar dag💚💐

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså - hur fint??? Du kan verkligen du vännen!! Kram <3nouw.com/matildaberlin
jonnasofieh
jonnasofieh,
Så roligt när man kan återanvända ❤️nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229