Idag när jag vaknade, så vakande jag upp till ett vinterland! Förvånade blev jag, för igår var det +20 under dagen och idag detta - det skiftar snabbt här med! Men jag älskar det! Funderar på att skippa gymmet och gå på en lång promenad & göra övningar här hemma.

Nu måste jag dra mig ur sängen iaf och göra mig iordning. Puss på er

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Princeton vs Dartmouth

Igår åkte jag och tjejerna till Princeton för att kolla på colleges fotboll! Jag är ingen expert på amerikansk fotboll, fattar knappt något alls om jag ska vara ärlig, men efter nästa 3 timmar av fotboll igår så förstår jag iallafall lite mer. Plus att jag lyssnade lite på när mannen framför oss förklarade spelet för ett annan!

MEN, kul hade vi och vädret var toppen! Efter matchen gick runt på campus innan vi gick mot stan för att titta i affärer och äta middag. Vi gick till PJ's pancake house och såååå gott var det! Frukost till middag haha!

Likes

Comments

Himlen fångar alltid min uppmärksamhet. Den skiftar humör och utseende precis som oss. 

Likes

Comments

Idag vakande jag upp med snuvig näsa och ett halsont som jag känt av hela veckan, men det är nog det man får förvänta sig när man har tre snuviga barn och får snuviga pussar av lillan. Tur väntar helgen bakom hörnet och idag jobbar jag kväll och då står myskväll på schemat - för tillfället kollar vi på Annie och jag måste hålla ett extra öga på lillan för hon kryper iväg väldigt snabbt nu för tiden.

Jobbad från 7 till 10 imorse, sedan gick jag tillbaka till sängen för en powernap innan jag möte upp My girl för frukost som inte riktigt blev någon frukost då pannkakorna var slut. Blev en mangosmoothie istället och promenad till banken, innan jag släpade mig till gymmet. Motivationen var inte på topp kan man säga, efter 20 minuter ville jag gå hem - dock fick jag, med hjälp av Marie, till ett svettigt pass trots allt.

Åkte hem, duschad och var sedan redo för jobb igen. K och jag gjorde pappers snöflingor medan lillan och R tog en nap. Eftersom vi inte har snö här en, vilket ni där hemma har(såååå avis vill oxå ha snö!!!) så får vi skapa vår egna snö istället. När de två vaknat, så klädde vi på oss för att åka till Barney park, perfekt innan middag och läggdags!

Nu ska jag få upp de små charmtrollen ur soffan för pyjamas, tandborstning och sängen. Puss på er

Likes

Comments

Så ni som känner mig vet att när det kommer till mitt hår, så tröttnar jag lätt på det. Vid min senaste hår-förändring så var jag fortfarande blond men för mig ändå lite mörkhårig och jag Ä L S K A D E det. Men för en vecka sedan eller två, så började jag sakna mitt blondA sval, för det är nog det jag faktiskt trivs bäst i. Så jag bestämde mig för "okay let's go blonde blonde again!", bokade tid hos frisören och TA-DA!! Som alltid när jag varit hos frisören så blev jag skitnöjd.

The blonde bitch is back.

Likes

Comments

Det har nu gått 3 hela månader sedan jag flyttade till USA, New Jersey. 3 månader som nästan känns som 6 månader, 3 månader där jag fått en bonus familj, 3 månader där jag fått vänner och upplevelser för livet.

Allt är inte en dans på rosor, men det är inte heller mycket att klaga på. Familjen har jag verkligen haft tur med, speciellt när man hör och läser om incidenter från andra Au Pairer. Ska man prata om allt det negativa, så kan man lika väl packa sina väskor och åka hem. självklart finns det de dagar som man önskar man kunde vara lite närmare Hemma, inte för just hemlängtan, utan för att ens Hem kommer alltid vara "borta bra, men hemma bäst".

Vad har jag då hunnit med på mina 3 månader då? Jo jag har tagit amerikanskt körtkort, hunnit med några turer till NYC, utgång i the city, firat halloween med trick or treat, sett en livs levande svartbjörn bara 2 meter ifrån mig, åkt vilse med bilen, upplevt min första riktiga bakfulla(som jag inte är stoltöver), skaffat vänner för livet, gått på dejter - och igår var jag med om ett val som kommer hamna i historieböckerna. Imorse vakande jag upp till "Trump, the president of 2016" och jag visste inte fall jag skulle skratta eller gråta. Jag var uppe till 00.00 och redan då visste jag att han skulle vinna, men jag höll hoppet uppe. Att USA röstade fram Donald Trump till att bli deras nya president för de kommand 4 åren är chockande och skrämmande. De finns de som säger och har som argument till varför de röstar på Trump "jag kan lära mitt barn vad en mobbre är och hur man behandlar människor på rätt sätt" - hör du själv vad det är du säger? Upprepa det gärna en gång till. Fortfarande något som är oklart? Låt mig då förtydliga det. Du har precis röstat fram en president som öppet är rasistisk, fascistisk, sexistisk, hbtq-fobisk och en person som inte verkar bryr sig om någon mer än han själv. Är detta något du vill vara stolt över, någon som du rakryggad kan berätta för dina barm vad din röst egentligen betydde? Idag är jag väldigt glad att jag inte hade rätt att rösta i gårdagens val, för USA, jag skäms verkligen. Eller så kanske jag borde vara arg att jag inte hade den rättigheten. Men men. Man får väl bara hoppas att denna man vaknar upp och faktiskt gör något gott.

Men tillbaka till något roligare. Jag vill slinka in ett hej till världens bästa farfar, farmor, mormor och morfar - för att jag vet att de mellan åt läser min blogg och nyfikna på hur jag har ett. Jag har det toppen här borta men sakaner er väldigt mycket! Kanske boka in Skype snar måtro?

puss puss puss


Likes

Comments

Vår dag började som vanligt, frukost, fixa iordning lunch till K och sedan köra R till skolan. Men idag behövde jag inte hämta R, då han skulle ha en dag med sin mormor efter skolan - så jag å lillan hade lugn dag hemma framtill 2 då K kom hem. Gjorde tvätt, städade undan lite och sedan tog vi en lång promenad i vårt kvarter.

Jo en sak! Det må vara 18 oktober, men idag har det varit över 22 grader här, så shortsen fick åka på idag igen. U N D E R B A R T. 

Likes

Comments

En tur. En kväll. En utgång. En natt. En morgon. En dag.

I lördags tog vi bilen till tågstation som tog oss till NYC, därefter tog vi subway till lägenheten vi skulle hyra över natten. Gick och köpte pizza, byte om, satte på oss klackarna, ringde taxi och möte upp limon(japp ni löste rätt) med resten av tjejerna som skulle ut. Drinkar bjöds det på i limon och runt 23.30 anlände vi till klubben och efter det bjöds det på dans till klockan blev 3 på morgon. Vi tog oss hem och somnade efter fyra någon gång. Telefonen ringde 10 för att vi skulle hinna med att promenera runt i city innan tåget hem väntade. Förhoppningvis dröjer det inte länge tills vi är där igen, redan på söndag kan det bli en trip ditt! LOVE IT!!

Likes

Comments