​VÄNNER! 

Jaa ville bara skriva detta så att alla där ute ska vara exemplariska vänner och ta hand om varandra. Vänner är bland det finaste vi har. Kärlekar kommer och går men vänner består. 

Aja, är aptrött, därför får ni ha överseende. Känner mig heeeelt borta. 

Godnatt, XOXO

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Utö. Min plats på jorden.

Hit åkte jag och campade med mina vänner, ensamma. Sommaren 2013. Vi var så modiga. Och duktiga. Vi lagade mat själva, diskade, satte upp tält och handlade. 

Jag förstår inte hur mina päron lät oss åka. Skulle nog inte låta mina barn åka. 

Nu sitter jag i skolan och tänker på sommaren. Snart så, snart. 

Xoxo

Likes

Comments

Mat. Mat är inte bara nödvändigt, mat är fantastiskt gott också. Både att laga mat och att äta mat är fantastiskt. Att ha ett kylskåp fullt med mat och att faktiskt kunna laga mat är en grym känsla. Jag har alltid kunnat laga mat för redan som liten fick jag alltid vara med i köket med mamma och pappa och laga mat. Vi äter alltid vällagad mat hemma eftersom mina föräldrar hatar snabbmat. Jag älskar även nyttig mat, äter sällan kolhydrater. 

Om ni vill ha recept på GI mat så kan jag länka min youtube kanal med träningstips och recept. 

Xoxo

Likes

Comments

​Detta är min soulie! 

Hon vänder min vardag uppochner och hitochdit. Hon är toppen, super skev, underbar och underhållande!

Xoxo

Likes

Comments

​Ja, okej. Var ska vi börja. 

Jag spelade handboll som ung men sedan 2011 hände det otänkbara. Jag skadade mig. Jag var på en segling över Atlanten när det blåste upp till storm. VI hade en stor båt och en bra besättning. Men trots detta blev det en turbulent seglning. När vi nästan lyckats ta oss till en hamn slog blixten ned i masten. Jag stod precis bredvid och jag minns hur det lös upp och sedan blev allt svart. 

Mina minnen börjar klarna tre dagar efter från sjukhuset. Jag hade krossat knäskålen och fått hjärnskakning. Det var som ett slag i magen. Ett år efter olyckan kunde jag fortfarande inte gå. Detta innebar slutet för handbollen eftersom jag halkade efter alla andra i laget. Nu vet ni hur dt gick til när jag umpade min karriär.

Xoxo

Likes

Comments

OCD, Tvångstankar, Tixbarn, behov, ryck.

Vanliga ord man kanske slänger ur sig lite då och då. Men tänker man någonsin på vad dem betyder? Jag har har ingen diagnos som hör ihop med detta. Men jag får kli i fingrarna och yrsel när saker blir fel, jag har därför ett behov av allt ska vara som det varit förut eller ske på ett visst sätt. Många säger att jag har kontrollbehov, jag tror det ligger någonting i det.

Aja godnatt mina små gråsparvar. 

Xoxo

Likes

Comments

​Nacka gymnasium. 

Jag går som sagt på nacka gymnasium, i första ring. Jag går samhälle med inriktning beteendevetenskap. Det är en jättebra skola och en toppenlinje! Men just nu är det ganska stressigt, mycket prov och inlämningar. Jag trivs så himla bra med klassen och andra människor i skolan, det är det som får mig att gå dit med ett leende på läpparna varje dag. Jag rekommenderar nacka gymnasium om du gillar när det händer saker och är full rulle hela tiden. 

Xoxo 

Likes

Comments

Hellioooo

​Hoppas ni alla har sovit gott, för det har jag, tack så mycket. Nu väntar tre timmar matlagning inför min studentbrunch, men det kommer det vara värt. Är så hungrig. Som tur är har jag min väninna som psykiskt stöd. 

Nej nu måste jag hoppa upp! 

Xoxo

Likes

Comments

​Hej och välkomna allihopa! Jag heter Jenny och är 16 år. Jag går första året på gymnasiet och är väldigt intresserad av fashion och mode. Här är några av mina nyaste inköp till och börja med. Kommer ett nytt inlägg imorgon. 

Xoxo <3

Likes

Comments