nyheter från maybelline

Innehåller affiliate-länkar

*Produkterna i inlägget är skickat till mig i ett pressutskick.
*Inlägget innehåller adlinks.

Titta på alla nyheter från maybelline som låg i min brevlåda idag, helt kär!

Så nyfiken på alla dessa produkter, blir alltid lite extra exalterad när det dimper ner maybelline nyheter i brevlådan. Kanske för det har vart ett märke jag tyckt om väldigt mycket sedan jag började med smink? Kan iallafall inte hålla mig med att få testa och leka lite med dessa produkter så tänkte att jag fotar och visar er allt direkt!

Superstay matte ink ca. 119 sek HÄR

Dessa liquid lipsticks kommer i 10 olika nyanser, alltså finns det två till än dom jag visar upp på bilderna ovan. Det sägs att dom ska sitta upp till 16 timmar, vågar man tro på det? Känns ju lite bra för att vara sant faktiskt. Får återkomma med svar på hur bra dom sitter när jag vet mer. Men något jag vet är att dom doftar otroligt gott samt kommer i riktigt snygga och stilrena förpackningar - är verkligen helt såld på utseendet på dessa läppstift!

Color sensational eyeshadow ca. 69 SEK HÄR

Singelskuggor, wow det var längesen jag använde mig av det faktiskt. Dessa skuggor kommer i 6 olika nyanser. Varav 3 är matta, och 3 är skimriga. Dom matta är lite torrare och ger inte lika mycket pigment som dom skimriga skuggorna som är mycket krämigare och ger bättre täckning. Min favorit är utan tvekan nude glow.

Total temptation mascara ca. 149 SEK HÄR & The colossal big shot - tinted primer ca. 119 SEK HÄR

Okej, här har vi både en mascara och även en primer att lägga innan mascaran. vi börjar med mascaran: Denna kommer i både vanlig formula och vattenfast, ger volym och ska vara lätt att bygga upp flera lager med. Men ni har forfarande inte hört det bästa: den innehåller kokosnöt-extrakt vilket gör att den doftar kokos, så gott!!
Till primern då, om ni kollar riktigt noga på borste nummer två på andra bilder så ser nu att den innehåller fiber. Detta gör att fransarna ser längre och fylligare ut. Har dock aldrig vart ett fan av dessa, tycker bara det blir klumpigt, och fransarna ser lite ut som spindelben. Nä inget för mig, men ska såklart försöka ge den en chans ändå!

The city kits ca. 189 SEK pink edge HÄR & urban light HÄR

Sist men inte minst har vi dessa två paletter. Paletterna börjar med en rouge och highlighter som är dom två stora skuggorna och sedan är resten ögonskuggor. Vissa skuggor är tyvärr lite smuliga, men pigmenten är helt wow bara, och skugggorna är hur fina som helst!
Urban Light har metalliska och skimrande nyanser - passar perfekt när du vill ha en utstickande och illuminerande effekt.
Pink Edge innehåller en mix av matta och skimrande nyanser - idealisk när du vill ha en snygg trendig vardagslook.

Gillar

Kommentarer