nyheter från maybelline

*Produkterna i inlägget är pressutskick. *Inlägget innehåller adlinks/affiliatelänkar Läs mer under PR och Policy

Vi tar väl summan av kardemumman över dessa nya produkter redan här uppe. Mitt första intryck på produkterna är att det mesta känns bra, ett stort plus är att priserna håller sig väldigt låga och inte går över 200 lappen samtidigt som produkterna inte känns billiga. Något jag dock är besviken på är det dåliga utbudet på färger, lixom komigen? concealer paletterna är båda väldigt ljusa och en lite mörkare highligter kan ni väl komma med. Hoppas det kommer mer färger i framtiden! Har ni hunnit testa någon av maybellines nyheter? Alla länkarna går till lykos hemsida som även har 20% rabatt på vissa av produkterna.

finns att köpa HÄR Det här är nog produkten jag är mest taggad på att testa faktiskt, men hur kan man inte vara det? det är ju highlighter! Denna produkt kan man använda på enskilda partier eller blanda ut med sin foundation för att få ett fint glow. Älskar att ha krämhighlighters som bas till min highligter för att verkligen få den att synas. Denna kommer i två olika nyanser: light och medium.
finns att köpa HÄR Den här ska bli rolig att testa då den har en väldigt speciell borste som ni ser på bilden över. Borsten känns ändå genomtänkt då den har en större platt yta men även en smalare spets för att komma åt på smalare partier. Är dock inget stort fan av mascaror eller brynprodukter med fiberstrån i, men ska inte säga bu förens jag gett det en chans! Denna produkt kommer i tre olika färger och ger inte bara färg till brynen utan även volym och fyllighet.
finns att köpa HÄR Brynpennor, wohooo! Något jag verkligen hatat i flera år men är helt besatt av just nu när det kommer till mina vardagssminkningar, är lätta att hantera, går snabbt och man får ett mjukt och naturligt resultat. Älskar dessa man kan skruva upp och som har en liten borste på andra sidan, så himla enkla och bekväma att ta med sig. Smygtestade denna och tror det kommer bli en stor favorit hos mig. Pennan är smal vilket gör det enkelt att få till skarpa kanter eller att måla dit fejkade strån. Den är varken för mjuk eller för hård, skulle faktiskt redan nu våga kalla denna perfekt! Denna kommer i tre olika nyanser.
finns att köpa HÄR "Mascaran som ger längd och separation och breder ut dina fransar som vingar".. alltså hmm bara jag som inte riktigt faller för såna här texter? Dock är borsten något helt nytt för mig, eller borte och borste det är ju knappt något att kalla borste, men man behöver kanske inte mer än så?
finns att köpa HÄR Det här är färger i min smak, love it! 12 guldiga skuggor med inslag av koppar, brons och grönt. Har inte använt denna i en sminkning än men efter att ha gjort swatches så kan jag iallafall konstatera att jag är väldigt imponerad över pigmenten i skuggorna, man behöver inte betala mycket pengar för att få tag på en palett med bra färger och pigment.
finns att köpa HÄR En enkel och smidig concealer palett med sex stycken färgkorrigerande nyanser för att täcka och highlighta ansiktet. Man får även med en liten applikator och själva paletten är lätt att förstå då dom markerat ut vad som är vad: första raden är för att korrigera, andra rader är för att conceala och sista raden för att highlighta. Denna palett kommer i två nyanser, light och medium och den får en diss för det dåliga utbudet av färger.
finns att köpa HÄR Det här är nog en av dom produkterna jag är minst taggad på att testa, just för att såna här är så himla opraktiska att bära med sig, för har man läppstift tar man ju med det och hur lätt är det att stoppa ner en palett i fickan eller nesecsär. Men annars ska jag inte klaga förens jag testat den, i denna är det inte bara läppfärger utan även en primer och highlighter för läpparna, och såklart en applikator! Paletten kommer i två olika nyanser, en med röda nyanser och en med nude färger.

Gillar

Kommentarer

AMANDA,
Är jättesugen på att köpa 24 karat, den är såå fin!
nouw.com/awestbergg
Hanna,
Linda,
WOW fantastiska produkter, jag letar efter en nice highlighter, så snyggt tycker jag! Skall bli så kul att ses den 11:e på vårt event;)
hummingbird.blogg.se
Bella,
Måste testa, älskar deras produkter!
nouw.com/bellss
Jenny Karlsson
,
ja, tycker jag absolut du ska göra 😊
Jenny Karlsson
,
massa härligt! ja, ska bli riktigt kul ser fram emot det 😊
Jenny Karlsson
,
jo men visst 😃
Jenny Karlsson
,
Ja så fin, dock lite besviken på den.. färgerna blir lite gråa och dassiga när man använder den 😟
Jenny Karlsson
,
tycker jag absolut du ska göra 😊
Jenny Karlsson
,
men åh tack finaste du!