new from origins

*produkterna i inlägget har jag fått i en goodiebag under ett event

Här har vi produkterna jag fick under eventet, Elin var så snäll och skickade med oss sex olika produkter som vi får testa. Har hunnit testa handkrämen och ansiktsmasken några gånger, är helt kär i båda två men resten av produkterna kan jag inte säga något om då jag inte testat dom än. Vill vänta tills mina nuvarandra produkter är slut så jag inte öppnar flera samtidigt så dom blir dåliga. Men jag är riktigt nyfiken på ansiktsvattnet och fuktkrämen, den ska man kunna ha både dag och kväll och jag som är väldigt enkel av mig gillar när man inte behöver tänka på att ha en dag och en nattkräm.

Det jag fick var: Make a difference rejuvenating hand treatment - 230 kr här / Läs och se mer om make a difference serien här Orginal skin Essence lotion (detta är ett ansiktsvatten) - 375 kr här / Läs och se mer om orginal skin serien här By all greens foaming cleansing facial mask - 350 kr här Plantscraption powerful lifting concentrate - Läs och se mer om plantscraption serien som är en anti-aging serie här A perfect world antioxidant moisturizer - 475 kr här / Läs och se mer om A perfect world serien här

Rekommenderar verkligen att ni klickar er vidare och läser om dom olika serierna som origins har, där står det snabbt och enkelt vad produkterna är bäst för och vilken hudtyp dom funkar bra på.

Gillar

Kommentarer

Lucy,
ska absolut in och läsa ^^
nouw.com/Shawtygetloose
Linda,
Åh härliga produkter!! Svar: Tack så mycket! Men eller hur gillar det verkligen!
hummingbird.blogg.se
Amandahans - Skönhetsblogg,
Spännande, ser fram emot att läsa vad du tycker om resten! Kram
www.amandahans.se
Jenny Karlsson
,
ja men visst är det de 😃