Loreal pure clay

-produkterna i inlägget är från ett pressutskick, detta är inget som påverkar mina åsikter.-
-inlägget innehåller adlinks-

Loreal pure clay mask ca 129 kr/st

Har tidigare vart rätt dålig på att använda ansiktsmask men har på senaste tiden fått in det i rutin varje vecka, för hur mysigt och avslappnande är det inte att komma hem efter en stressig dag och koppla av med tex lite hårinpackning och ansiktsmask? För att inte tala om hur fräsch man känner sig efteråt.
Mina nyaste favoriter i badrumshyllan är dessa två från Loreal som jag fick hemskickat i ett pressutskick för 2-3 månader sen som jag hunnit testa ett tag nu och som lämnar min hy ren, fräsch och fin. Dessa två multimaskar jag alltid med då den blåa fungerar för mig väldigt bra i t-zonen och den gula i resten av ansiktet. De jag gillar så mycket med den gula är att det är små korn i den vilket ger en lätt peeling för ansiktet, därför behöver man inte heller gå in och skrubba ansiktet när man använder den. Den blåa är helt klart favoriten av dessa två men också av alla andra masker jag har, då den verkligen gett ett synligt resultat på mina porer som blivit mindre och färre, iallafall upplevs färre tack vare att dom är mindre synliga. Kan tycka det är svårt att hitta en ansiktsmask som gör det den lovar när det kommer till att just minska porerna.

ANTI-BLEMISH MASK 129 SEK HÄR

Den krämiga formulan reducerar pormaskar, drar ihop porerna och ger en strålande vacker hy utan att torka ut. Huden lämnas ren, mjuk och mer balanserad.
OMEDELBART: Huden ser mindre glansig ut och känns renare. Den upplevs också vacker och klar.
EFTER EN VECKA: Porer är rengjorda och mindre synliga.
EFTER 4 VECKOR: Pormaskar upplevs reducerade. Huden känns behaglig, balanserad och ser förbättrad ut.

BRIGHT MASK 129 SEK HÄR

Den krämiga formulan med aprikoskärnor exfolierar huden på ett skonsamt sätt, jämnar ut hudtonen och boostar hudens lyster. För en klar och strålande vacker hud utan att torka ut.

Gillar

Kommentarer