indy beauty

Innehåller affiliate-länkar

inlägget innehåller adlinks

indy beauty - facial oil 199 SEK HÄR

Hårolja, ansiktsolja, duscholja, kroppsolja.. jag är besatt! Min senaste kärlek är denna olja för ansiktet från ingen mindre än Therese Lindgrens märke 'indy beauty'. När det kommer till hennes produkter känner jag att jag kan lita på att dom innehåller bra ingredienser vilket är bra för både mitt ansikte och också miljön. Självklart är hennes produkter 100% veganska!

Jag har alltid varit väldigt fet i min hy och aldrig heller haft problem med torrhet, men har senaste tiden börjat få mer blandhy då jag är väldigt torr på vissa ställen samtidigt som jag har en fet t-zon. Och den svenska vintern, inte min hy's bästavän måste jag säga, jäklar vilka problem jag har med ansikte, ben och armar... torr som ett knäckebröd.
Denna olja använder jag alltid i min kvällsrutin vilket gör att jag slipper den torra och stramande känslan vid tex kinder och tinning där jag lätt blir torr. Går absolut att använda morgon med, jag gör dock inte det för jag blir redan väldigt fet i hyn under dagens gång och undviker gärna olja då, men har du problem med att du känner dig väldigt torr under dagen testa att använda lite på morgonen också!

Gillar

Kommentarer