clinique fresh pressed

*produkterna i inlägget är ett pressutskick

Clinique fresh pressed finns att köpa HÄR

För ett litet tag sedan hade clinique tillsammans med joe and the juice ett event här i Stockholm där dom presenterande deras fresh pressed produkter som nyligen kommit. Tyvärr så missade jag det eventet men Elin som hade hand om detta var så gullig och skickade hem ett kit till mig som jag får testa. Det här är alltså ett 7 dagars kit med två steg. Man börjar med att ta en av dom små förpackningarna, som nästan ser ut som en liten sockerförpackning och häller ut det i handen och droppar i lite vatten i för att få det till en rengöring, den använder man precis som vilken rengöring som helst i hela ansiktet. Och man avslutar med att ta en pump eller två av daily booster'n i ens dagkräm och sen är man klar.

Det här låte ju riktigt bra och jag hoppas det kommer funka, för det är precis vad min trötta, tråkiga och torra vinterhud behöver just nu. Starta morgonen med massa C-vitamin för huden och förhoppningsvis få lite D-vitamin också under dagarna ute nu när solen kikar fram då och då. Jag ska nog börja med denna nu på söndag så kan jag komma med en uppdatering på vad jag tycker om den och om jag märker någon skillnad på min hud.

Såhär skriver åhlens om produkten: "Ett kit med ett enkelt 2-stegssystem innehållande ren C-vitamin som är en av de mest föryngrande vitaminerna. Från första applicering kommer du se att huden kommer bli ljusare och få en vacker lyster. Vid regelbunden användning kommer du att se en förvandling av huden: den känns betydligt fastare och slätare, ser jämnare ut med synligt reducerade linjer och rynkor och har en strålande och ungdomlig lyster.

Färskt är lika med effektivt. Ren C-vitamin bryts ner naturligt när det utsätts för syre så det är effektivast när det är färskt. Den förslutna förpackningen säkrar att C-vitaminet håller sig färskt tills det aktiveras. På så sätt bevarar den sin färskhet och effektivitet så att du får bästa möjliga resultat."

Gillar

Kommentarer

Amanda Jona [SPONTAN],
Åh vad snällt att du fick testa ändå! 😃
spontan.blogg.se
Natalia,
Låter som bra produkt 😊
nouw.com/nattis
Charlotte,
Den høres deilig ut 😊
charlottesjusdal.com
Men ååååh jag har varit så nyfiken på denna produkt! Den har ju varit hypad som satan länge, och varannan kund på Kicks kommer in och frågar efter det där! Ska bli kul att höra vad du tycker 😃
amandasvensson.se
Hanna,
hoppas du får en bra lördag fina du! 😊
Nouw.com/fitnessinspiration
Jenny Karlsson
,
åh vad roligt 😃 ligger sjuk nu så längtar verkligen tills jag blir frisk och kan börja testa 😃
Jenny Karlsson
,
ja men visst gör det de 😊
Jenny Karlsson
,
ja men verkligen 😃