Charlotte ❤❤❤❤

Igår, lördag, hoppade jag in lite akut som funktionär på klubbens tävlingar. Det handlade om 3,5 tim ungefär.
Jag är ju fortfarande väldigt aktiv, trots att det är väldigt sent i graviditeten.

Men detta tog hårt på kroppen. Att stå "stilla" så pass länge var ingen höjdare. På förmiddagen hade jag dessutom grejat en hel del hemma, bland annat städat i förrådet där vi har alla hästgrejer och förberett för en ommöblering vi behöver göra innan bebis kommer.

Egentligen skulle vi spenderat kvällen hos vänner, men jag fick faktiskt ställa in det.

Det blev trots smärta en någorlunda bra kväll. Equisport där jag har abonnemang sände nämligen från Charlottes testridning av fyraåringarna på Breeders.

Hon är verkligen HELT outstanding!! I sin ridteknik, i sin inställning till hästarna, i sitt sätt att förmedla sin kunskap 😍
Och det bästa av allt är att inget känns nytt! Precis det hon förmedlar har Traudi lärt mig att se (och känna, iaf oftast 😉😜). Det är enkelt, självklart och håller en röd tråd hela vägen. Att se henne rida Kain som hon också gav 9.5 för ridbarhet och 10 för framtidsutsikter var magiskt!! Snacka om en häst som var så fint utbildad, gick med ett underbart förtroende för ryttaren och kunde därför maximera sin kapacitet 😍 Jag blir helt salig!!

Men också se henne rida de hästar spm också var väldigt fina, men som inte var ridna med rakriktning, inte var ridna i självbärighet, inte fått lära sig att vända korrekt osv. och dessutom få se hur de under denna korta testridning ändå kunde börja komma mer till sin rätt.

Så även om kroppen inte är så nöjd idag så kan jag ändå säga att efter att ha tittat på tävlingar och testridning så är motivationen och inspirationen maximal!! 😀

Gillar

Kommentarer