Mat

asså detta var så gott 😄 mat håller mig starkt om hjärtat, verkligen! gröt med barebells hasselnötskräm, mango och loka crush till det haha

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fotografi, tankar

vissa dagar så är jag helt i brist på inspiration. jag vaknar och känner mig så jävla ful och värdelös, och då finns det inte så mycket ork. det ända jag vill göra då är att se på någon serie och plugga (om det behövs). detta är känslor jag har, och dom kommer och går och kan inte göra något åt dom. förra året sög på många sätt och det har satt sina spår... har som denna blogg för att lägga upp saker när jag känner för det och även när jag behöver skriva av mig.

en bild jag tog i stockholm i somras

Likes

Comments

Mat, tips

haha denna blogg blev typ en matblogg? nä men lovar att det inte ska bli det! skulle lägga upp detta tidigare men är tröttare än döden så det får bli nu.

älskar att göra gröt och mixa med ingredienser, så tänkte dela med mig lite 😄 använde mig idag utav vanlig fiberhavregryn, blandade i müsli med typ torkade bär och sedan lite risgrynsgröt, sådan man köper färdig i såna där korvar (haha). tillsätter lite stevia och sist tar jag en skopa lean protein vanilla från star nutrition och blandar. sen toppade jag med kiwi, propud choklad och chiafrön. resultatet blev så GOTT! och ett glas med iskallt citronvatten på det!

älskar min egentid att göra frukost, älskar frukost. denna är väldigt god och samtidigt nyttig för kroppen. tummen upp 👍

Likes

Comments

Mat

asså bilderna vart verkligen hemska, men ljuset i mitt rum vägrade samarbeta 😣

Likes

Comments

Likes

Comments