Hej!
Tänkte skriva om fyra saker som får mig på bra humör och saker jag verkligen tycker om.

1. Människor i min närhet.
Min familj, släkt och mina kompisar är några som alltid får mig på bra humör trots att jag är deppig eller något liknande. Jag uppskattar verkligen att jag har människor i min närhet som jag kan vara helt öppen med och berätta allt!

2. Att resa.
Det kan vara allt mellan en resa till Barcelona eller en husbils weekend med familjen. Att komma bort från de "normala" och få se nya platser i landet eller världen är något av det bästa jag vet! Jag har två ställen jag VERKLIGEN skulle vilja besöka. När jag har gått klart skolan skulle jag så gärna vilja åka med en eller flera kompisar till Hawaii. Den andra resan jag skulle vilja göra är Afrika. Om jag fick välja nu skulle jag vilja vara minst två veckor där då en vecka är safari och en vecka sola och shoppa.

3. Träning
Jag har tränat på gym i ungefär ett och ett halvt år men de är på senare tid som jag börjat ta det lite mer seriöst. På gymmet kör jag mycket styrka. Men nu när skolan har börjat har jag tyvärr inte kunnat lägga ner den tid på träning som jag vill då vi har flera stora arbeten samtidigt.

4. Musik
Jag är en sån person som inte kan gå en dag utan att lyssna på musik. Jag har nästan alltid lurarna i öronen bl.a när jag pluggar, åker bus/bil, tränar osv. Mina favoritlåtar just nu är: Send My Love (To Your New Lover) - Boyce Avenue, Mercy - Shawn Mendes och Dancing On My Own - Calum Scott.

Tre av mina närmsta vänner under vår Italien resa till Farfa.

Hur fint är det inte på Hawaii?!!

Likes

Comments

Hej, eftersom detta är mitt första inlägg här på bloggen tänkte jag presentera mig först. Jag heter Jenny Johansson och har nyss fyllt 15år. Jag bor strax utanför Göteborg. Här på min blogg kommer du få läsa om min vardag och mina tankar. Något jag verkligen tycker om är träning och att umgås med mina kompisar. Hoppas att några iallafall är nyfikna på min blogg.

  • 47 Readers

Likes

Comments