Fisk i kaviar och chilisås

Recept på god och enkel fiskrätt med mild smak av kaviar och chilisås.

Ingredienser:

  • ca 400 g vit fisk (här hade jag rödspätta)
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl grädde eller mjölk
  • 4 msk kaviar
  • 2-3 msk chilisås
  • några cm purjolök
  • dill
  • 3 hårdkokta ägg
  • salt och pappar

Koka ägg och hacka i bitar, ta gärna hjälp av en äggskivare.
Skölj och hacka purjolöken.
Dela fisken i bitar.
Blanda ihop crème fraiche, grädde/mjölk, kaviar, chilisås och kryddor i en vid kastrull.
Koka upp och smaka av.
Blanda ner purjolöken.
Lägg i fisken och låt den koka i såsen tills den är genomkokt.
Lägg i de hackade äggen och strö på lite dill.

Servera med potatis/ris/rotfrukter/sallad.








#fisk #rödspätta #torsk #enkel #lättlagat #recept #kaviar #chilisås

Gillar

Kommentarer