Snart kommer jag till värmen

La in en sån där räknare nu som visar hur många dagar det är kvar till ett speciellt tillfälle.. känns så sjukt overkligt att om 23 ynka dagar är vi på väg till Maldiverna och förhoppningsvis en av de bästa semestrarna vi lär uppleva. 15 dagar av total avkoppling, all inclusive, bad, sol, snorkling, osv osv. Vad vi skall njuta! Blir nog till att skriva lite resedagbok också och uppdatera er här hemma med bilder lite då och då, nog för att det är semester men vi är faktiskt på en liten ö där enda befolkningen är vi som bor på hotellet och dom som jobbar där. Inte en klädaffär på många sjömils avstånd då att roa sig med...!

Sen skall vi ju till och med innan det åka ner till Malta i 6 dagar. Det är egentligen p.g.a jobbskäl för F men jag följer med och skall spendera förmiddagarna själv är det tänkt, man måste ju endå kunna hitta på rätt mycket där nere? Hoppas jag hinner köpa mitt objektiv till kameran så lär jag vara sysselsatt iallafall. Det är inte jättevarmt men varmare än här iallafall, hehe, får se det som lite uppvärmning inför hettan på Maldiverna. Vad jag längtar...

Här skall vi bo på Maldiverna.

Gillar

Kommentarer

Julia,
Sååå härligt :D
Har aldrig varit på Maldiverna, men det låter jätte mysigt :D
juliaexanimo.blogg.se/
Nathalie,
På Malta kommer du finna mycket underbar SHOPPING! :D Helt underbar ö då den är engelsk kan alla engelska vilket är super plus att de flesta butikerna är engelska :D Jag älskade iaf Malta och vill tillbaka. Om du får tid kan du ta en endags tripp till Gozo (en ö över Malta), jag tror det tar 1 timme om inte 20 min haha, kommer inte ihåg men det är superfint där!
natha.blogg.se/
Sica,
Sara,
Fy farao vad fint det ser ut! Du måste skriva massor om hur det var sen. Jag vill nämligen åka dit nån gång, snart. :)
zhara.blogg.se/
Anna,
Ååå vad härligt det ser ut!
pidersenskan.blogg.se/