Slitna jeans

Jag har älskat slitna jeans i många år så nu när de äntligen börjar komma i butikerna igen vill jag ha det perfekta paret. Dessa på Gina Tricot är ju rätt fina men de satt som skiiiit och även om de hade suttit bra så kommer halva stan ha dem i vår... inte så kul.

I senaste Chic visar dom ett par ljusgrå slitna från Bikbok, men de hittade jag inte i butik i Sthlm igår.. hittade dock ett par andra ljusa slitna men de slitningarna satt jämsides och alla slitningar var precis likadana, om ni fattar, det var inte speciellt fint det heller. Hmmmmmm. Jag har fortfarande Dolce & Gabbanas slitna ljusa från några år tillbaka i huvudet, dom är så äckligt snygga. Något liknande dom vill jag ha i vår!

Gillar

Kommentarer

Angel,
Sica,
Ta ett par gamla i garderoben som sitter bra och sandpappra själv slitningarna så som du vill ha dom =)
sicastyle.se
Chaohui,
Jag le4ser och undrar Jag ser sme5 sttaus updates, twittrar och blogginle4gg trots att det e4r den verklighet som du vill att le4saren ska se se5 tror jag att sorgen och tomheten e4r det du ke4nner. undrar om du kanske har drabbats av kulturchock det he4nde mig, men inte ff6rre4n andra e5ret i USA. eller har det med jobbet att gf6ra? relationer? allt? skickar en cyberkram som jag hoppas tre4nger igenom ne5gon av murarna.
www.facebook.com/profile.php?id=10000343879