Header

​Från när vi firade Filips föräldrars bröllopsdag på nyår. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bananpannkakor och livets frukt,- mango. Med en tidning, lite bakgrundsmusik börjar jag dagen. Detta är det bästa som finns. Inte många som tar mig för en morgon människa (snarare lunch tid nu) är lite halvbitter vill helst inte prata, inte jätte trevlig kanske.
Detta är iofs kommit med åren, har alltid ifrågasatt min pappa för att vara bitter på morgonen när jag var yngre, har full förståelse nu.
Äta upp , duscha och svira om till ett jobb pass är dagens planering. Det var längesen jag faktiskt längtade till helgen såhär mycket..

Likes

Comments

Vaknade och skulle på teori men icke, somnade om. Jobbpass, gympass, mat och så landade jag hemma hos Jenny S. Kvälls snack, funderingar, en kopp kaffe. Alla kvälls snackisar är guldvärda. ❤️

Likes

Comments

Sommar sommar sol, vart är du och vart är mitt bloggande? Påriktigt att detta är min .. säkert 5.e blogg på 6 år. Jag har inga som helst idéer att börja "proffs blogga" , tur för jag skulle aldrig lyckas. En sak ska ni få lära er idag om mig: Jag tröttnar på exakt allt i livet inom en halv sekund.
Maträtter, kläder, hobby, mål, därför jag aldrig lyckas att slutföra något jag påbörjat som ett projekt eller arbeten. Eller i detta fallet, mitt bloggande.

Jag lovar att ni kommer får läsa denna meningen flera tusentals gånger till, "ursäkta för jag inte har bloggat på ett halvår"
Det bara råka bli så, grotta ner mig i något ett tag. Sen glömmer jag bort det i all annan skit som snurrar i huvudet på mig. Här kommer finnas mycket snurrig skit, och ett och annat klädesplagg typ. Kan även tillkomma massa tjat om hur jag är trött efter jobbet och så med men det tillhör antar jag. Jag får återkomma vidare när jag inte ska upp kl 6 imorgon och gå på teori lektion, annan faktum om mig : Jag HATAR att plugga teori fy fy och fy och nu ska jag lägga några tusen lappar på att någon ska tvinga mig göra det inprincip.

Lycka till, till mig ciao

Likes

Comments

Satte oss på båten över till Danmark över en dag, åt mat och kollade på fina hus. Allt är mysigt med min fina kille 🌷

Likes

Comments

Sköna sweatshirts i all ära. Kenzo gör väl dem allra bäst.. HÄR hittar ni min.

Likes

Comments

Hej? Eller typ välkomna tillbaka till denna döda blogg. Jag vet , jag är värdelös på detta men i'm back 😄👍🏽 jag har jobbat, typ hela tiden. Tills nu , nu jobbar jag inte alls, litegrann kanske..
Iaf så ska jag övningsköra imorgon och gymma och lite andra produktiva saker som man måste när man är ledig. Nu till lite mindre produktiva saker så som ostkaka och serier , ciaooo

Likes

Comments

Underbara lediga, soliga, vårdag. Sprungit ärenden på stan och nu en kaffe på EH. Blev sent med jobb igår så de har varit superskönt med en ledig dag där man kunde göra andra behövliga saker. Ikväll ska vi kolla vidare på gåsmamman och tar deee luugnt!!

Likes

Comments

Åkte till kallhagasjön med varm choklad och fika. Nu tackar vi för cmore och varm mat ⭐️

Likes

Comments

Ett kort jobbpass, en tripp till Varberg en lunch på Mono. Ligger i soffan trots de är sol ute bara för att de är så jävla kallt. Har sjukt tryckande huvudvärk så ska nog lägga mig lite..

Ha en fantastiskt lördag ⭐️⭐️.

Likes

Comments