Igår var det halloween och jag var hos Danielle som hade ordnat en halloween fest/middag för att fira att hon fyllt 15år.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Andra dagen gjorde vi inte så jätte mycket vi hade inte lika mycket tid heller eftersom vi skulle med tåget hem också.

Efter frukosten åkte vi i alla fall för att se Globen. Sen shoppade vi lite där och sen åkte vi till söder för att äta lunch. Sen blev det mer shopping på gallerian innan vi åkte hem.

Likes

Comments

På onsdag morgon åkte jag och fyra kompisar till Stockholm. Vi sov över en natt och kom hem igår kväll.

När vi först kom fram åt vi lunch och sedan kollade vi på slottet och vakt bytet. Efter det shoppade vi lite och sen gick vi tillbaka till hotellet för att sedan gå på ABBA musset. Kvällen avslutades med middag på en thailändsk restaurang.

Likes

Comments

I skrivande stund ligger jag i fönstret på vårt hotellrum. Jag och familjen åkte nämligen till Lund i morse. När vi först kom fram åkte vi till emporia för att shoppa lite. Köpte dock bara två saker eftersom jag tänkt shoppa lite i Stockholm också dit jag ska på onsdag. Efter vi shoppat åkte vi till min morbror och hans familj. Vi var först och fika sen gick vi till en lekplats där vi lekte med min kusin. Sen blev det middag hemma hos dom.

Nu ska jag gå och ta ett bad för det hade väldigt fina badrum på hotellet :)

Puss & Kram!

Likes

Comments

Spenderade morgonen i sängen och såg på mordern family. Nu ska jag strax möta upp Fanny och så ska vi åka in till stan.

Puss & Kram!

Likes

Comments

Denna veckan har jag och Becka praoat på jensens. Det var ändå rätt kul, vi fick göra lite jobbiga saker som att vika kläder och städa men mest dukade vi bord och stod i baren. Sen fick vi ju lunch av dom vilket var det bästa av allt😋.

På onsdagen var vi dock inte på Jensens för då var vi på gymnasie mässan. Det var faktiskt inte alls lika stressigt som jag trodde. Har hört många säga att det skulle vara det men jag upplevde det inte alls som stressigt. Jag var på mässan i tisdags efter praon också så jag hade fått veta det mesta om skolorna jag var intresserade av redan innan. Så jag och mina kompisar gick och åt lunch på condeco efter två timmar.

Så har min vecka sätt ut i alla fall. Idag har jag varit på dansen och just nu ska jag egentligen plugga matte och sen ikväll ska jag träffa Stina. Men ni får ha det så bra så hörs vi!

Puss & Kram!

Likes

Comments

Idag hade Liseberg öppet för sista gången för sommar säsongen. Trodde de hade stängt för länge sen men de hade tydligen öppet så därför vara jag ju tvungen att gå en sista gång.

Även fast det var fri entré och sista öppna dagen var det faktiskt inte mycket folk alls vi behövde inte stå i kö mycket mer än tio minuter på helix och mechanica. Men det var faktiskt en väldigt mysig kväll som avslutades med fyrverkerier!

Likes

Comments

Idag var jag som sagt inne i stan och fikade på Starbucks och innan det så passade jag på att köpa lite nytt smink.
Min foundation tog slut i helgen så jag köpte en likadan som jag haft tidigare fast ny. Det är kanske inte världens bästa foundation men den funkar ändå väldigt bra tycker jag.
Mina mascaror var även väldigt gamla så jag bestämde mig för att köpa en ny mascara också. Jag har sedan länge velat ha the real mascara eftersom jag har hört att den ska ge mycket volym vilket jag vill. Den var väldigt bra så jag är jätte nöjd över att jag köpte den.

Puss&Kram!

Likes

Comments

¡Hola! Just nu sitter jag och Fanny och pluggar spanska på starbucks. Bättre sätt att plugga på är ju svåra och hitta ^^

Likes

Comments