Wow-känsla

Ja idag blev det mer av den känslan jag vill ha på terrängbanan. Jisses vad fin lady kändes. Vi va lite mer avslappnade idag. Jag la in lite mer dressyr i framridningen. Igår fokuserade jag lite mer på att hitta galoppen. Med fler övergångar hittade vi mer uppförsbacke.

She’s a machine min häst när vi hittar moodet. Det gäller bara att välja rätt växel vid rätt tidpunkt så har vi flowet. Vi har nog hoppat de flesta hinder på den terrängbanan nu. Hon hoppar som sagt de största hindren över förväntan bra. Även trakhener gravar som inte är min favorit. Lady gör inte en blinkning hon bara seglar över dem.

Nu ska hon ha två vilodagar så att Kazaro och Rose får komma ikapp med sitt jobb i veckan. På torsdag rider jag dressyrträning med lady igen.

Jag hade tagit med mig lite jobb hem i helgen men jag sparar det till i morgon. Det hanns inte riktigt med mellan all träning. Jag sitter och förbereder mycket samtal just nu.

Det kommer nog lite terräng bilder fram över. Jag har inte hunnit kolla på det som emil filmat. Det fick bli en bild från i onsdags när jag red ett helt pass utan stigbyglar.

  • 44 visningar

Gillar

Kommentarer