Wiiho

I dag har jag ridit fyra hästar. Alla kändes super fina! Jag avslutade med att rida lady nu på kvällen. Jag red lite på ute banan, hoppade några små språng och avslutade i Malins vatten grav.

Jag tog av mig sporrarna på lady och hade ett spö i början, det gav en grym känsla. Malin berättade tidigare i dag att hon börjat rida mer utan sporrar för att hästarna ska lära sig att ta skänkeln. Det har jag alltid tänkt och jag började egentligen inte att rida med sporrar på lady förrän i vintras. Kanske är idé att ta av sig dem lite igen.

Vi fick till grymma språng på lite små hinder. Jag måste be malin hjälpa mig med hoppningen någon dag, för det kändes som om vi har något bra på gång. På onsdag ska vi till Peter och träna på hans terrängbana. Jag är grymt nervös eftersom lady är helt grön på fasta hinder och sådant. Jag får smyg träna lite till på Malins terränghinder i morgon kanske....

Malins vatten studsade vi igenom som grodor några gånger. Hon vägrade inte gå igenom i alla fall. Dock har jag inte provat att ta det med fart 😂. Allt blev blött och lerigt, putsning i dag igen!

  • 151 visningar

Gillar