Vissa dagar

I går hade jag en sådan dag som jag bara önskade att dygnet hade 36 timmar. Jag åkte kl 7 på morgonen och kom hem tidigt för att hinna plugga och rida.

Så fort jag klev innanför dörren så hade jag tekniskt strul vid datorn när jag skulle göra lite ideelt arbete åt klubben. Det är sånna tillfällen som jag önskar att jag kunde lösa problem fortare än fortast. Kl 15-21 satt jag med teknikstrul jag ringde edith som vanligt... Och sedan löste jag problemet!!

Det kan gräma mig att jag låg i sängen och pluggade de sista ministrarna innan jag skulle somna för at gå upp kl 05 morgonen efter igen. När jag i stället skulle kunnat hinna rida två hästar och gjort skolarbetet på dessa timmar! Nänänä......

Så i dag var det bara rent under att jag fick till en bra aktivitet på praktiken. Men jag har fått plugga fyra timmar till efter praktiken.

Ridningen hanns inte med i dag heller eftersom jag ska på möte hos Ridsportförbundet kl 19. Det är ingen idé att åka två gånger till stan. Jag tänker mig att jag kanske kan ta igen lite av ridningen i slutet av veckan. Men man vet aldrig.... I helgen anordnar klubben DM.

Solnedgång några dagar innan jag lämnade Tyskland!

  • 126 visningar

Gillar