Vintertrötthet

Idag gjorde mitt andra träningspass för veckan. Förra veckan blev det endast ett långt träningspass på två timmar. Sedan har jag vilat upp kroppen och den känns lätt igen. Jag har funderat på att prova deff men har aldrig gjort det fullt ut under en längre period. Vore kul om man fick det att fungera. Vi får se om jag vågar mig på något sådant nu när jag tränar mer styrka än uthållighet.

Idag har jag också motionerat tre hästar. Alla blev longerade. Unghästarna har inte varit luftade med utrustningen på på länge, så det fick göras i dag. Kazaro fick röra sig lite lätt efter en veckas vila. Han är ju så duktig och galopperar med ryttare nu. Han fick lite tid att tänka och ska nu tillbaka och ridas igen. Krokodilen kandido har ätit upp bakdelen på Kazaros täcke, så han fick sitt andra täcke efter träningen. Nu måste jag nog kolla lite black friday erbjudanden. Men än så länge har jag inte hittat något riktigt bra erbjudande på täcken.

Det är den 24e november i dag och en månad kvar till julafton. Känns knappast så! Jag har inte ens tittat i min jullåda. Det som är nytt är nästan uppsatt (två stjärnor, den ena ligger på bänken och väntar). Jag har känt mig ganska trött i tre dagar och jag skulle tro att det är höst/vintertröttheten som har kickat in. Det är så mörkt nu. Jag som vill ha energi till så mycket!

  • 73 visningar

Gillar

Kommentarer