Vinter garderoben

I dag föll de första snöflingorna hos oss. Det är inte vitt på marken men det är riktigt rå kyla. Saltbilen (f*n) gick förbi precis när jag kom hem från jobbet suck.

Jag har ändrat täcken på hästarna så de har lite mer värme om ryggarna. Ares har bara haft regntäcke tills nu. Han behövde ett stalltäcke med lite mer foder under. Lady har också fått ett nytt Rihno täcke under regntäcket. Det är inte de varmaste jag har att ta på dem, vi väntar ju på en kallare vinter och då finns det ännu lite varmare täcken åt dem.

Det är inte bara hästarna som fått fram lite mer vinter garderob. Jag la undan lite sommarkläder i vår egen garderob och tog fram stickade tröjor som har varit undan gömda i garderoben. Tyvärr inser jag att den skulle behöva fyllas på. Fleece tröjor gillar jag, men jag har för få. Stickat är bra men behövs alltid något under för att det inte ska stickas. Underställ finns så att det räcker och blir över..... vart kommer alla våra underställ ifrån? Polotröjor är underskattat, vart hittar man snygga sånna? Jag har typ en vit (räknar inte in stalltröjor, för det har jag flera) och har aldrig använt den vad jag vet.

Inser att jag borde fylla på vinter garderoben. Synd bara att den tar mer plats än sommargarderoben. Nu går det nästan inte in mer kläder...jag får se vad jag kan göra åt saken i helgen.

  • 108 visningar

Gillar