Vinst

I dag räckte det till vinst och tiondelarna var på min sida i 105 klassen. Jag är riktigt nöjd med hur jag har lyckats jobba fram ett bra koncept i hur jag ska rida dagen innan tävling. Att se till att hästen är framme för skänkeln. Framhoppningen till första klassen kändes riktigt bra. Inte så särskilt många språng men hon var väl framme. Inne på banan ser ni att det till och med blir trångt mellan hinder 4-5 där det går att välja 5eller 6 språng. Jag hade bestämt mig för fem och la till skänkeln, då fick jag till och med trångt. Hon var så framme att det hade räckt med att sitta stilla för min del. Hon hoppade bra och klarade det ändå. Bilden är från suderbys ridklubb.

Till 115 klassen fick jag klara mig själv på framhoppningen vilket gick bra. Dock ramlade en tjej av sin häst och sjukvårdare fick tillkallas. Jag tycker att det är svårt mentalt när någon annan ramlar av, men jag fixade det denna gång kändes det som.

Inne på banan fick vi en bra start och sedan blev vi lite flacka mot slutet. Jag satt inte riktigt upp i kombinationen och vi petade ner hinder B. Men jag är nöjd med 115 debuten.

Emil hade ett ner i omhoppningen med Kovo. Vilket var bra då de inte har haft något flyt alls den senaste tiden.

I kväll firar vi med pizza och glasstårta i soffan framför hockey VM finalen!

Lady, Kovo och de andra hästarna firar med att gå ute i natt. Det är bara fölungarna och stona som är kvar inne. De har fått lite mera gräs än de brukar ha. Snart blir det bete!

Jag vann en rosett och två pellets påsar från Gotlands värme pellets!

  • 109 visningar

Gillar