Vila dag

I dag blir det en liten mellandag för både mig och hästarna. Jag känner att lady har gått mycket nu och behöver några dagars paus. Jag själv har fortfarande lite ont i mina bihålor, så jag passar på att vila själv också.

Efter jobbet passade jag på att fixa lite spännande tomater. Inlagda och chutney. De soltorkade tomaterna är uppätna och de blev helt okej. Nu är det spännande att smaka på de nya! Detta har jag aldrig gjort förut, så det kan bli hur som helst!

Under tiden jag fixade lite tomater fick Lady och Ares stå inne och äta lite mat och hö. 32 grader har det varit i dag, det fläktar lite som tur är. I veckan måste vi se till att gå runt den nya hagen med röjsåg och kolla av staketet. Det börjar kännas på hästarna att det inte är så grönt gräs.

I morgon ska jag till Växjö en vända för att införskaffa lite foder och mineraler. Det är viktigt att förbereda hästarna långt innan de ska gå ett terrängprov, hopp och dressyrprov på samma dag. Det kräver en hel del i denna värmen! Jag kanske ska passa på att kika in på ponnyhoppningen när jag ändå är i Växjö, vi får se.

  • 88 visningar

Gillar