Vecko planering:

Hej på er! nu är jag hemma igen efter några dagars semester. Jag har lite inlägg på gång att skriva här. Bland annat om detta : Hur jag rider unghästar (i början av inridningen). Att gå omkull med sin häst. Utevistelse för hästen. kanske att jag har något mera på gång men det kommer senare.

Jag har ju just landat hemma efter semestern och har bara hunnit vara en kortis i stallet för att hälsa på alla hästarna. Jag ska jobba i natt så jag har sovit en massa i dag! Ingen ridning i dag det kommer jag hinna med resten av veckan. Veckan kommer att se ut så här:

Tisdag: i dag blir det bara natt jobb.

Onsdag: Ett joggingpass på Othello och Lady Som har vilat i många dagar nu. Ska på ett möte på kvällen för att planera klubbens kommande tävlings helg.

Torsdag: Joggingpass för Lady och normalt markarbete med Othello. Gå igenom förra årets studentlitteratur och göra mig av med böcker som inte behövs längre. I söndags beställde jag nya böcker!  Tar även en tur till tippen med urrensade gamla kläder.

Fredag: Ska till fastlandet med Catrin och Marie för att vara moraliskt stöd. Det kan behövas om man inte känner sig tillfreds med att köra häst på båt och i Stockholm. De ska prova ut sadlar hos en sadelmakare på fastlandet till sina hästar. Kanske kan jag få några tips från honom ang. tillpassning av utrustning. Det kommer upp här på bloggen.

Lördagen: Lite hoppning med Othello om ridbanan är ok. Lady är redo att galoppera om jag hinner rida som jag ska i veckan. Nattjobb.

Söndag: eftersom jag lär sova halva dagen så försvinner ju många timmar. Jag tänkte rida Othello dressyrarbete och Lady som dagen innan om vi hittat galoppen. Planera kommande vecka och boka in tider, möten, skola och klubbens tävling.

  • 60 visningar

Gillar