Veckan

Och så blev det torsdag jag hade en tuff dag igår. Kände bara inte för något. Rose är inte kul att rida alls längre och jag ville bara sälja allt jag har och leva på ingenting. Ibland känner jag bara så…… konsten är den att faktiskt alla kan känna så ibland.

Idag red jag lite lättare jobb på lady och har snabb städat lite här hemma. Ladys svans ser verkligen fin ut nu. Den hade så ful midja tidigare, men nu har den tagit sig.

Min vardag rullar på. Den ser ungefär ut såhär.
Måndag och tisdag hinner jag mocka innan jobbet och kan rida två eller tre hästar när jag kommer hem. Jag hinner även träna på gymmet eller springa om jag jobbar på lite. Onsdagar jobbar jag senare och rider en eller två hästar när jag kommer hem. Jag själv tränar inget då. Torsdagar slutar jag lite tidigare och hinner både träna och rida, det är samma på fredagar. Men eftersom det börjar bli mörkt tidigare så brukar jag försöka spara de längre tränings tillfällena till helgen (om det inte är tävling). Det kan vara skönt med en lugn torsdagkväll ibland. Oftast så rider jag någon häst varje dag. Men hästarna har ju också inplanerade vilodagar regelbundet.

Lady har en lugnare period nu med ridning två dagar och vilodag en så rullar hennes vecka på. Rose rider jag två dagar och vilar två dagar och så rullar hennes vecka på. Hon har lite tuffare pass än de andra. Kazaro rider ju både jag och Emil men jag försöker rida två och vila en på honom också. Kandido rider jag bara när det behövs och unghästarna rids endast lite sporadiskt när lusten faller på.

Gillar