Veckan

Konstigt att jag alltid brukar summera veckor på torsdagar... kan bero på att fredagar känns som helg eftersom vi ofta brukar ha det lite mysigt hemma på fredagar. Vi brukar ha lite god mat och tända ljus.

Det som har hänt denna vecka är att jag har börjat rida lady lite igen. Hon var super pigg första passet, har bara joggat lite i trav än så länge. Hennes konstiga sår verkar snart vara borta och det märks ingenting när jag rider.

Kazpian tycker just nu att han har lite för mycket krav på sig, hoppas att han går lite bättre nästa ridpass. Han har varit lite motsträvig det är mycket nytt för honom just nu.

Ute är det bara vatten och lera. Vi har fått simma ut med hästarna och de flyter bara omkring i hagarna hela dagarna. I dag kom det hem bark som vi har fyllt ut hagarna med lite. För att underlätta lite för oss och hästarna. Som det har varit senaste tiden har vi knappt kunnat fodra hästarna ute. Det finns inte en torr fläck. Diket runt skogen höll på att svämma över för två dagar sedan.

Jag har just nu träningsverk i ryggen och i mina underarmar eftersom jag har burit torv ur transporten. Vi har bytt ut lite strö i några boxar. Vi har länge använt spån i en box och halm i lösdriften och i fem boxar. Halmen börjar ta slut och då har vi valt att ha tre boxar med torv, två med halm och en med spån. I lösdriften har vi så klart kvar halmen.

I morgon kommer jag att träna lite i ridhuset. Nu har jag egentligen tre hästar att rida men ingen går för fullt så det är ganska lagom denna lugna tiden på året!

  • 164 visningar
  • Nära Hemse

Gillar