Veckan

Denna veckan är veckan innan meeting. Eftersom båten var full på torsdag kväll så får vi åka redan torsdag morgon. Vi åker till Kalmar och tävlar. Lady fick sin vilodag i går måndag och i dag så ska vi försöka komma i väg och hoppa. I morgon blir det ett dressyr/markarbetes pass om jag inte väljer att rida ett lättare "dagen före tävlings pass". Jag tänkte att jag skulle försöka rida "dagen före tävlingspasset" i Kalmar på torsdag eftermiddag det beror på hur hon känns i dag. I söndags hade vi ett konditionspass, så det kan hända att hon har lite träningsverk.

På onsdag kväll packas och putsas allt eftersom vi åker redan på torsdag morgon. Är det något särskilt som ni är intresserade av när det gäller utrustning och packning? Jag vet inte hur det kommer bli med bloggandet på plats, vi får se vad jag känner för. Det kommer för hoppningsvis att bli som en liten mini semester.

I går var jag och skaffade vitaminer och mineraler till hästarna. Unghästarna fick en stor ny salt/ mineral sten, Lady fick sitt mag medel som jag ska börja att ge henne i dag, Kovo fick glukosamin som han ska börja få efter tävlingen eftersom det är 96timmars karens på det. Lady har tidigare visat symtom på mag besvär när vi har varit på meeting, därför har jag börjat ge henne ett pulver som ska hålla PH värdet stabilt i hennes mage.

  • 132 visningar

Gillar

Kommentarer