veckan

Varje vecka händer det något nytt. Denna vecka är lite av en mellanvecka för min del och därför har det blivit så att jag har försökt pressa in allt som jag ska hinna göra innan nästa vecka börjar. Nästa vecka börjar jag jobba efter mitt riktiga schema på jobbet. I dag blir det besök vid optikern och på torsdag blir det naprapaten! Ytterst välbehövligt att kolla både glasögonen och ryggen.

Mina glasögon har inte haft rätt styrka på jättelänge. Nu när jag börjar jobba skulle jag vilja ha dem i rätt styrka, även fast jag oftast använder mina linser. Det känns bra att vila ögonen från linserna mellan varven. Eftersom det är i stan jag kollar ögonen så får jag försöka passa på att hälsa på lite människor i stan!

Ryggen skulle jag ju ha kollat redan förra veckan men fick boka om. Jag har haft en låsning som naprapaten inte har lyckats få bort den senaste gången jag var där och jag känner att det bara "packar på" runt låsningen. Det är inte så att jag inte kan göra något och har jätte ont. Den bara finns där och jag vill ha bort den, det är inte värre än så!

  • 48 visningar

Gillar