världens sämsta ryttare (ingenting blir bättre av att känna sig ännu sämre)

I dag vaknade jag upp och kände mig som världens sämsta ryttare. Jag red markarbete på Othello och jag fick bara inget att stämma. Jag känner mig sämst och har svårt att ge beröm till hästen och mig själv i dessa situationer. Självklart är inte all ridning bara positiv hela tiden även om det är det som jag försöker sträva efter och har lyckats hålla nu i några år kan jag tycka. Det var värre i tonåren. Jag vill inte påstå att jag betedde mig illa i dag eller något sådant men jag kände mig helt enkelt usel på det jag gjorde.

Det kändes som om jag satt på världens mest otrimmade häst och inte viste jag vad jag gjorde. Så jag valde att bara lägga ned och coola ned mig lite. La allt lite mera basic för att mitt humör inte skulle gå ut över hästen. Sedan valde jag att avstå att rida häst nr 2. Att inte känna sig i psykiskt rätt kondition för att rida så kan jag lika gärna avstå just då. Ingenting blir bättre av att känna sig ännu sämre!

Jag gjorde om min planering trotts en dag med vackert väder. Efter att ha ridit Othello så ställde jag mig i stallet och putsade sadel och träns för att komma lite mer till ro i mitt inre.

Jag hoppas kunna tagga om och vända mig själv till rätta igen. Ridning ska ju vara kul, i dag kände jag mig bara värdelös.

  • 61 visningar

Gillar

Kommentarer