Vardagsnyheter

Vardagsnyheterna just nu är att jag är ledig fram till söndag natt då jag ska jobba igen nästa gång. På söndag är det även tävling som gäller. Othello är anmäld till 90klassen. Fick reda på att de har bytt tävlingsplats till ett annat ställe där jag aldrig har hoppat tidigare. Jag har tävlat dressyr där några gånger men hoppning ska bli något nytt.

Othello är även anmäld till sin första start på fastlandet. Jag, syrran och Emil har ju planerat att åka till Kisa och tävla. Jag anmälde oss i går och båten är bokad. Syrran rider LB-LA och jag rider 90-100. Emil rider nog allt från 100-125klasser eller 120klass skulle jag tro. Det beror ju kanske på hur det går i helgen.

I dag har Othello blivit lite hoppad. Kanon bra gick det. Har jag honom bara framme för skänkeln så hoppar han kanon. Trimmade dock bara lite på en oxer och ett räcke då vi inte har släpat ut någon större mängd hinder på ridbanan. Det kommer nog så småningom. Red fram lite lätt i alla gångarter och försökte rulla med ett jämt flyt över hinder som var ca 100cm (har ju inget att mäta med). Jag försöker ändå att spara på sprången och att inte hoppa honom trött.

När jag hade Lady inne passade jag även på att sadla på henne och longera henne lite. Hon förstod inte vad meningen med att springa runt runt var till en början, sedan lossnade det lite och hon fattade vinken.

I eftermiddag ska jag och Catrin på utflykt, vi får se vart vi hamnar. Jag har fixat fika och Catrin fixar lite pastasallad att ha med oss. Om jag kommer ihåg ska jag försöka ta med mig kameran så det blir lite fina bilder. Telefonen är ju inte lika bra! 😄

Cylin har inte fått någon fölunge än. men om en vecka ca tror jag mig kunna påstå att den borde komma ut!

Jag har sett på Sambucas status uppdatering på faceBook att han har det skoj på Runsten igen. Jag tog en fin bild från facebook på honom. Vist är han fin!? Det finns många fina filmer från terrängen och massa vattenfilm 😄. Jag kan inte bli mer nöjd med vart han har hamnat! Vilken ryttare och vilken ponny!!!

Sambuca på Runsten

  • 82 visningar

Gillar