Vardags fix

Så är vardagen igång med allt det vanliga. Jobb och hästar. Vi har en hel del att fixa med till helgen och innan helgen. Jag har (Emil har) även bokat en tid åt mig vid frisören på måndag nästa vecka. Det ska bli bra att få av sig lite slitet hår. Jag är alldeles för dålig på att klippa mig.

I dag har Ares fått nya ring skor och sulor fram. Vi tycker att han svarar dåligt på det träningsupplägget vi har. Därför försöker vi underlätta med några små förändringar i skoning och foder, för att se om vi kan komma ett steg till.

Unghästarna har blivit borstade och haft träns på sig i dag. De har två olika personligheter. Den ena finner sig snabbt och accepterar saker fortare. Den andre försöker skrämmas och tänker inte gå med på saker utan lite övertalning. Det är inte lätt att vara ”ohanterad” och helt plötsligt hanteras.

Ingen häst har blivit riden i dag. Det gör inget eftersom det regnar i dag också (konstigt). Lady har börjat få mugg på bakbenen. Inget som hon brukar ha, men i år är det lerigt! Tack och lov för spolspilta 😊

  • 108 visningar

Gillar

Kommentarer