Vardag

I dag började jag tidigt och slutade ganska tidigt. Jag börjar gilla morgonen mer och mer. Det är uppiggande att ta ut hästarna innan frukosten.

I dag red jag ett pass på lady med mycket galopp och mycket varierande ställning. Jag försökte få henne rak under mig och mata på ordentligt med benen. Det kändes som ett bra pass. Jag ska jobba vidare liknande hela veckan. Vi måste lära oss att galoppera bättre. Några vilodagar väntar i helgen, så hon får gå lite mer i veckan.

Här får ni några stall detaljer på bild.

Jag gillar de här gamla gallren som sitter i stallet. Dock är de ganska opraktiska.... så vi får se vad vi gör med dem.

Vi har fått ”catering” till stallet också, i form av gula plast balar för vinterns hushållning av mat till hästarna. Toppen 👍🏻 enormt tacksamma för hemleverans!!

Jag har tränat ett pass på cykeln i kväll och Emil håller på att testa traktorn. Han har fått igång den och det verkar som om den fungerar. Han har hunnit flytta på en sten och drar upp buskar intill ridbanan. Undrar vad som väntar här näst?

Jag har läst lite i den nya boken i kväll. Har bara hunnit ca 50 sidor, så jag kan inte säga så mycket ännu. Jag hoppas på lika mycket spänning i denna bok.

Just nu njuter jag av den nya vardagen här!! 🌞

  • 134 visningar

Gillar