Vår

I dag såg jag årets första citronfjäril när jag var ute och skrittade Othello. Hoppas att det tyder på vår!

Jag tänkte tala om att jag var på Cm hoppning i går. Lady hoppade 1m på en bana jag själv hade ritat. Efter rundorna kunde jag konstatera att både hästen och banan kändes bra. Första försöket hade jag två rivningar och i andra försöket rätade jag till det och var nolla.

Emil red 120 med en rivning och Kovo såg riktigt fin ut. Jag var på banan med lady när han hoppade så jag såg det på nära håll.

Othello har börjat skrittats uppsuttet. Jag tänkte tillägna igångsättningen och hur jag tänker kring det i ett eget inlägg lite längre fram. Det jag kan säga nu är att han är mycket nöjd med att få uppgifter att göra igen. Ingen här hemma har nog undgått hur uttråkad han har varit.

Till helgen väntar vi på årets första föl. Det är alltid lika spännande. Jag tror att det blir en fux med bläs och fyra vita ben. Min känsla säger att det är ett sto. Stammen kommer se ut som så här: e. Warsteiner u. Hazel ue. Clint Eastwood.

I kväll ska Emil och jag ha löshoppning i klubbens ridhus. 7 hästar och ponnyer ska löshoppas.

Ligger lite efter med pluggandet just nu. Kuggade förra tentan så jag får plugga lite extra vilket inte är någon höjdare i detta vackra väder. Jag sitter mycket inne vid datorn och skriver. Men som tur är ägnar man en stor del av livet till sitt fritidsintresse också.

  • 63 visningar

Gillar

Kommentarer