Valborg

I dag har jag känt mig nere men tvingade mig upp i sadeln efter att jag kämpat mig igenom en dag på praktiken, fast jag kanske inte borde ha åkt dit. Det är tur att jag har en självgående häst som man inte behöver anstränga sig allt för mycket för att få honom att göra det man vill. Jag flåsade som en galning efter jag hade galopperat. Jag fick ta många pauser och han kändes som om han vilat sig i form. Jag borde kanske vila mig i form jag med. Känner jag mig som i dag på lördag när det är tävling så hoppas jag att jag orkar starta.

I kväll är många på Clinic med Patrik Kittel. Jag stod över och känner mig nöjd med det eftersom jag får lite egen tid med Emil och tid att friskna tills helgen. Jag fixade ekonomi och TDB till förra tävlingen och till den kommande nu i helgen(som vanligt) så jag har inte hunnit allt jag ska känner jag. Jag önskar att jag kanske orkat vara med på allt. Jag lär mig att prioritera och kanske var det fel val inte vet jag. Känner mig lite sliten med allt som ska göras denna månad. Vi har ju snart en tredje tävling också. Kanske blir det så att jag kuggat på förra provet och måste plugga dubbelt, det återstår att se. I bland förstår jag inte varför jag håller på med allt för.

Jag hoppas ändå på att kvällen kommer att bli bra. Emil och jag gör mycket häst, häst och häst. I kväll får det blir att koppla av lite och bara vara.

  • 49 visningar

Gillar

Kommentarer