Val

Man gör många val under en dag! I dag valde jag att börja på plantagen, valde ut lite stiliga växter till trädgården.

Jag va i flera andra affärer också. Jag köpte en födelsedags present, en korg/kruka, lite fog till badrummet och lite småsaker.

På hemvägen valde jag att rösta. Det va ett dåligt beslut eftersom kön va rätt lång. Ett bra beslut hade varit att rösta innan jag åkte och handlade. Rösten blev till sist lagd i alla fall!


Så här hade jag tänkt att vi skulle börja få lite ordning på uppfarten till gården!

Ett annat projekt som jag fixat i dag va att måla dörren till vattnet och att sätta upp en skylt.

Jag han motionera två hästar innan det var Gotlands besök på plats. En härlig visit innan båten tillbaka till Gotland. Ni som är nyfikna får ju gärna titta in.

Sedan red jag sista hästen. Killawarra gick på lina, kandido och lady fick små skutta lite studs. Både kandido och lady kändes avslappnade och fina. Det enda var att lady blev så spänd i 5,5an. Jag måste hoppa den många fler gånger för att hon ska ta tag i den på allvar. Sista språnget blev bra. Jag höll mig bara på 90 cm. Vi får jobba vidare på det lite i veckan som kommer. Känslan var över lag bra.

Efter att jag hoppade av sista hästen såg jag ett sms från en granne som bjöd på söndagsmiddag och val firande. Super god lasagne med lam färs!

Nu ska jag och katten snabb sova till i morgon, öppnar på jobbet!

  • 107 visningar

Gillar