Vågar man...

Ohoj! En intensiv och rolig vecka närmar sig äntligen fredagen. I veckan har det hänt ganska mycket nya saker. Rose har trappat upp sin träning, jag har sprungit till ett jobbmöte och jag har investerat i en ny sadel. Förstår nästan inte varför jag ens skriver om sånt här 😂. Jag tänker efter tio gånger innan jag skriver något. Det omtolkas så mycket. Skriver jag att bilen inte funkar så tolkas det att jag inte har någon bil. Skriver jag att jag är sjuk, så är jag sjukskriven och det är så synd om mig enligt läsaren. Skriver jag att jag tränar, så har jag nog problem och övertränat. Har Rose trappat upp sin träning så tolkar läsaren det som att det är nog något fel på henne. Har jag köpt en ny sadel så har jag nog slut på mina pengar eftersom en ny sadel är allt för dyr och överdådig, eller det kanske vore värt att slå till med en sadelstöld 😂. Nej men ibland känner jag bara att vad håller jag på med egentligen? Vad vågar man.... vad vågar man inte? Hemlighetsmakeriet är kvarvarande!!

Jag red i min nya (läs begagnad men för mig ny) sadel igår och jag kände äntligen att jag satt i en dressyrsadel som passar mig. Känner av det lite i ljumskarna i dag, den är lite bredare än min gamla i sätet. Det är egentligen en likadan som jag hade sedan innan men det som skiljer sig är att tummen är en halv storlek mindre, kåporna är kortare (normala) med utanpåliggande knästöd och dubbelsytt kalvskinn. En lyxigare variant helt enkelt. På andra sidan staketet stod dressyrhästen och sa ”Harry?” Jag och lady svarade ”ja Harry”. 😂 eller inte🤪

Nog om all lyx. I helgen ska jag softa runt lika mycket som jag tränar. Några stående punkter finns det ju varje helg.
🔹rida
🔹stallet
🔹vindskyddet
🔹vatten
🔹träna
🔹städa
Är ungefär det som står på listan varje helg.

Ikväll bakade jag en riktigt fin lingongrova till bröd. Det blir fin helgfrukost på lördag. Förövrigt känner jag mig helt beroende efter att jag har börjat med styrketräning, kroppen vill bara ha bröd. I stället borde jag äta mindre bröd! En märklig känsla!

  • 63 visningar

Gillar