vad är det som händer?

I dag red jag mitt sista pass på Othello innan jag åker till Örebro i morgon. Jag hade hoppats på att det skulle gå lite bättre. Men varken jag eller hästen kan ju vara på topp varje dag! Det kändes som om jag inte riktigt hade honom på plats. Det var som om han var i två delar och jag fick honom inte riktigt framme som jag vill ha han. Jag hade tänkt mig att jag skulle hoppa, men ändrade mig eftersom jag inte hade honom där jag vill att han ska vara. Då gör det varken till eller från om jag hoppar eller inte. I dag stod jag över och tänker mig att jag tränar lite mer när jag kommer hem. Han fick ett pass med mycket markarbete i stället. Mot slutet var han som på nålar, han märker när jag går på honom lite att han inte gör vad jag vill och då blir han lite nervös i stället. Jag försökte då inte göra så stor affär av det och avslutade med lite basic så det blev positivt för honom! Han är en häst som man behöver vara mjuk men tydlig mot. Han kan bli lite skrajsen annars.

Lady fick börja sina vilodagar redan i dag. Hon behöver tänka igenom det hon har lärt sig nu när jag åker. Jag åker i morgon direkt efter skolan. Jag kommer att lämna min dator hemma så att jag kan ha riktig semester. Då kommer även bloggen att vara tom tills på tisdag då jag är hemma igen. Det blir ju lite mer att läsa när jag kommer hem i stället förstås. Men bloggen kommer vara tom från och med i morgon.

Jag kommer samla med mig lite bilder och hoppas att jag har något att berätta om när jag kommer hem igen!  Frida hade lite planer och jag hoppas på att vi kan gå på kinaresturangen vi brukar gå till när jag varit där. Har även en vinflaska med mig i bagaget 😜.

Nu ska jag packa det sista och skriva ut lite bokningar osv. Hoppas ni klarar er från mina "Kråk-ord" här på bloggen ett tag!

Frida!

  • 64 visningar

Gillar