Utslitet & nytt

Efter att jag slutade jobbet tidigt igår så åkte jag direkt till den nya hästbutiken som har öppnat i Växjö. Det går att beställa på nätet också om man vill handla därifrån. Vb ridsport heter de. Jag kommer iaf bara åka dit när jag ska ha nya prylar. Det jag fick med mig denna gång var två nya borstar, putsmedel och b-vitaminer. Jag är lite less på hööks och granngården. Dess utom måttbeställer dem, har de täckena vi använder och har de märken som vi gillar i utrustningen. Hoppas bara på att de inte försvinner.

Sedan blev det ett besök till på en relativt ny butik, Åhléns outlet. Jag gillade den butiken också. Till mig själv blev det balsam och en doftpåse till bilen. Sedan blev det lite små presenter men jag kan tänka mig att åka dit snart igen. Det fanns fin inredning och även till utomhus.

Hästarna går fint. Lady hoppade lite idag, vi har fortfarande inte hittat jämnheten i kvaliteten men det är bra. Kawa travade första gången med mig på ryggen utan att emil höll i. Jag red i t-skirt för första gången i år. Dess utom dammar det som mitt i sommaren. Vilodag för alla hästar imorgon. Jag jobbar nämligen 7.30-19.

Jag har haft två dagar med grymma styrkepass på gymmet. Jag har höjt lite vikter och känner mig bra på statiska övningar. Idag brände det dock lite i lårmusklerna när jag vilade på soffan. Soft träning med olika mjukgörande rörelser är inget för mig. Jag vill inte bara att det ska ”kännas” det ska ta mig tusan ”brinna” i kroppen när man har tränat. Vi behöver nog renovera gymmet igen ifall jag sliter ut det. Det används i snitt 3-4 gånger i veckan beroende på hur mycket tid jag vill fördela mellan löpning och styrka. Det är bara till fördel för min ridning med så mycket träning.

  • 53 visningar

Gillar