Utmaningar i livet

Jag tror att man måste skaffa sig vissa utmaningar i livet. Jag har börjat på en ny. För några veckor sedan verkade jag en hov för första gången. I dag gjorde jag steg 1 i smide. Jag tillverkade en hovkratts av en sko. Jag fattar nästan inte att jag lyckades få till den, efter 15 min bankande så var min arm helt död. sedan tror jag att jag hittade tekniken och stod tre timmar till och bankade. ​Ja ni ser ju själva hur resultatet blev. jag kan inte avgöra om den blev bra eller dålig men för att aldrig ha gjort det tidigare lyckades jag skapligt bra tycker jag själv! Jag är nog ingen begåvning.....

Jag gav mig även på att rikta en sko så att den fick lite rundare form, fick själv lista ut hur jag skulle banka och slå för att jag skulle få formen som jag ville. Jag måste ju säga att Emil är imponerande bra på att förklara hur jag ska göra. Nästa steg vet jag inte riktigt när jag ska göra och vad det är...... men målet är ju att sko häst!

Jag använde mig av Emils utrustning, städet är lite för högt för mig men som tur var har vi ett städ till som kan passas efter min längd, vi får se hur jag utvecklas helt enkelt.  Ni får följa min utmaning här fram över. I morgon vet jag inte om jag kommer att kunna skriva under föreläsningen. Får be Marie skriva åt mig i värsta fall(träningsverk i underarmen).

  • 80 visningar

Gillar

Kommentarer