Utan frihet

Jag tänkte göra en liten lista på sånt som jag aldrig trodde att jag skulle sakna under denna tid med Corona i landet.

🧡 Bio. Vi går på bio typ en gång per år eller halvår men nu när det är mer tid tillsammans så skulle man ju vilja göra mer saker som man inte brukar. Så bio har blivit efterlängtat.

🧡Besöka städer. Vi har ju möjlighet att göra lite längre utflykter med närhet till tåg. Att besöka huvudstaden sker inte ofta men jag har längtat efter en dag i Stockholm tillsammans med Emil. För fyra år sedan hade vi en mysig semestertripp över dagen. Något vi avstår ifrån nu.

🧡Gå på stan. Ja jag är verkligen ingen shoppaholic, men det hade varit trevligt att bara kunna röra sig fritt bland affärer.

🧡Tävlingar. Att tävla längtar jag så klart till men det är inte så svårt att avstå själva tävlingsmomentet när jag fortfarande kan träna som vanligt.

🧡Bjuda hem vänner och familj. Att fylla 30 mitt i pandemin va inte med i planen. Jag hade tänkt mig en stor fest. Tur att jag ändå skulle fått väntat till det blivit lite varmare. Men nu har jag nästan tappat lusten till att fixa något!

🧡Ikea. Trodde aldrig att jag skulle sakna att åka till Ikea men eftersom det är en punkt dit många söker sig trots restriktioner så avstår jag. Det är väldigt inspirerande att gå omkring där och olika beroende på säsong. Med bara 25 min dit så har det börjat klia i fingrarna.

🧡Andas fritt. Så fort jag ser en full parkering eller kliver in i en butik så känns det som om jag borde hålla andan när jag är ca 2 m från någon annan. Det hade varit skönt om luften vore fri igen!

  • 50 visningar

Gillar

Kommentarer