Uppladdning 🏇

Jag har haft en tuff dag i stallet i dag. Mycket att göra och fem hÀstar att motionera. Jag började med att fixa stallet och stÀda lite extra i foderboxen. I veckan ska vi börja med ett av Ärets stall projekt, sÄ jag försökte flytta undan lite grejer. Jag mÄste försöka att tvÀtta av lite foderbackar en annan dag, jag han inte riktigt klart!

Sedan ett skritt pass pÄ lady. Lösgörande arbete med förberedelse inför morgondagens start. Ares jobbade jag skritt och trav övergÄngar i dressyrsadel. Gav en helt ok kÀnsla i dag, bÀttre Àn i gÄr. Ett kort pass men intensivt. Kandido jobbade jag med att fÄ fram till bettet och att kontrollera bogar samt stÀllning. Hon vill inte alltid svara fram, framför allt hade jag svÄrt med galoppfattningarna i dag. Killawarra longerade jag i 25 min. Som vanligt utan nÄgra inspÀnningar, bara lite kravlös jogg. Sist ut Korzaro som endast skrittades. Han skötte sig bra i dag.

NÀr alla hade motionerats gick jag in för en paus. StÀdade huset lite. Det gör jag alltid en dag pÄ helgen. Inte sÄ noga i dag eftersom jag ska storstÀda pÄ onsdag tÀnkte jag. PÄ onsdag kommer pappa hit för att hjÀlpa till med helgens stall projekt.

I kvÀll har jag putsat och packat all utrustning. Det blir en hel del packning nÀr man ska starta tre grenar. Plus vattendunkar och allt hö som gÄr Ät en hel dag i SkÄne. Lady stÄr nybadad och flÀtad i boxen, redo att Äka tidigt i morgon. Vi Äker inte mitt i natten (vilket har hÀnt) men tidigt i morgon.

  • 88 visningar

Gillar