Upp

Uppdateringen är inte den bästa här inte! Men det kan bero på att jag har mått lite tjyvens sedan i fredags. Då kom jag hem från jobbet med en dunder förkylning. Så jag har försökt att göra så lite som möjligt i helgen.

Ett besök på Ikea i fredags kväll, resulterade i att: Gardinstänger och en hylla till sadelkammaren är inhandlad. Mycket ny inspiration som vi kommer att ta till vara på en tid framåt.

Ett nytt vardagsrums bord från blocket blev det i lördags. Det behöver fräschas upp lite, annars matchar det köksbordet fint!!

Vi besökte några grannar och träffade de gamla ägarna till vårat hus. Prövade kvarterskrogen som är gångavstånd till. Snacka om gott käk, där lär vi hamna många gånger till i sommar! 👍🏻5/5 från mig!

Jag försökte mig på en skritt runda på lady i kväll, tillsammans med Linnéa. Jag var rätt slut efteråt, jag som hade tänkt träna massor i veckan. Jag får samla lite energi och göra en kraftsamling i mitten av veckan för att förbereda mig till kommande tävling på söndag. Eksjö var planerat men den tävlingen blev inställd. Så jag har anmält mig till en annan liten tävling på ett ställe som jag aldrig har varit på tidigare. Spännande! Snacka om fördel att bara kunna kolla efter en annan tävling när de ställer in det första alternativet.

Eftersom denna helg mestadels har handlat om att ligga på rygg under en bok eller i solen, så är det dags att göra en lista på saker som ska göras i veckan och nästa helg! Samlar just nu energi....

  • 116 visningar

Gillar