Unna någon lite lyx

Att unna katterna lite extra lyx det kan man strunta i. Jag skaffade en riktigt fluffig kattsäng till stallet, men det dög inte. Inget är tydligen bättre än hö att ligga på. Katterna är bortskämda men det vet dem inte om!

Idag har jag och hästarna haft en vilodag. Jag har varit på kvällsmöte och har endast hunnit fixa stallet. Men det är under vila som den tränade muskeln byggs upp! Javisst och det känns, själv har jag lagt till en rörelse i mitt träningspass och så har jag valt att effektivisera två övningar. Jag kan berätta mer om det i ett annat inlägg tänkte jag.

I dag har jag fixat alla❤️dag presenter. Det blev fyra stycken i år, jag som lika gärna kan strunta i den dagen vissa gånger. Men i år har jag tagit i lite extra! Grattis till er som förtjänar ett hjärta från mig! Ska ni fira eller uppmärksamma alla❤️dag på söndag?
Jag tror att Emil längtar mer till fettisdagen egentligen....jag har förbjudit semlor här hemma alla dagar fram till dess. Det finns en risk för dåliga vanor annars. Mina presenter blev som jag tänkt mig i alla fall. Egentligen hade jag tänkt att det vore mysigt att åka någonstans, men det blir inte samma sak nu med all sjuka.

  • 63 visningar

Gillar

Kommentarer

Torpetvidvagsande
Torpetvidvagsande,

Djur å ungar... de vet inte hur bra de har det..😉... Jag lever i en särborelation sedan snart 5 år... å alla ❤️Dag har liksom infallit sig när vi inte haft möjlighet att ses... men iår.. Tjoho, M kommer hit så de blir nog lite extra kärlek på något sätt.. inte genom saker kanske utan mer i handlingar...💕maria

nouw.com/torpetvidvagsande