Tvätt

Äntligen en produktiv dag! Allt har gjorts i regn i dag. Transporten fick sig en uppfräschning inför vintern. Vi har två transporter, men den vi använder mest just nu tvättade jag. Vi passade även på att byta en kudde som ruttnat sönder. Nöjd! Det va alldeles för länge sedan som jag tvättade den. Jag var mycket mer noggrann tidigare, men nu kommer det så mycket andra saker som går före tvätt.

Jag rengjorde stallet och lösdriften. De har stått i lösdriften nästan hela dagen eftersom det har regnat. Sedan rengjorde jag huset på insidan. Den vanliga städningen har hamnat efter. Jag kastade även ut lite vissna blommor. I kaffepausen tittade jag lite på GGN.

Eftersom det inte slutat regna på eftermiddagen va det bara att dra på sig regnjackan och rida två hästar. Jag hoppade Ares lite. Han känns som bäst när man hoppar. I dag fungerade styrningen bättre än vanligt. Kandido visade mig att hennes trav har utvecklats till fler växlar.

Jag packade lite till tävlingen i morgon. Min nyaste investering till tävlingsutrustningen åker med. Ett par nya bakbens skydd. De kom i ett paket som jag beställt ifrån Börjes tillsammans med mineraler och nya hinkar.

  • 88 visningar

Gillar

Kommentarer