Två dagar

22: i dag vaknade jag innan klockan. Jag hade svårt att sova hela natten.

Jag red endast två hästar på förmiddagen, dressyr på Bluie och lite markarbete på Louke. Jag fick bra hjälp av malin på Louke. dagens ord: behåll handen framme och ge mer skänkel så kommer hästen fram till handen. Det var en mycket bra beskrivning av hur man har hästen framme för skänkeln.

Kl13.30 åkte jag med Rasmus till hopptävling i Kropp, en timme bort. Två hästar tävlade L = ca 120cm. En häst fick placering 6a.

Vi blev totalt blöta. Det var sol och 30gradig värme när vi åkte och när vi kom dit öpnade sig himlen efter 20 min. Det började åska och regna.

När jag kom hem kl 18 ca så fixade jag engelsk frukost igen, bönor, ägg och bacon. I morgon får det bli något annat!

Gick och la mig efter en lång varm dusch. I morgon tar jag kanske en promenad igen, det var ganska avslappnande sist.

23: Jag Morgonfodrar kl 06.00.
I dag red jag tre fina hästar. Clarion var först ut. Han har en kroppsform likt Ares så det ska bli spännande och se om de känns lika att rida. Jag red på terrängbanan och malin tipsade lite om att jag ska vara snabb i skänkeln och behålla en låg form för att ryggen ska komma upp.

Calle fick bli riden 20 min. Han bockade med mig i dag när jag bytte galopp. Som tur var var jag beredd och höll mig i feg snöret!

Editha red jag ensam på terrängbanan och hon kändes enormt fin. Funderade på att fråga Jörg om jag får köpa henne. 😉 malin tror jätte mycket på henne har hon sagt. Hon kan känna ett det är en häst för framtiden, men jag har bara skrittat henne lite tidigare. Hon är ca 176cm i manken men känns inte alls stor att rida. Hon är enormt reglerbar och känslig.

På lunchen åkte Anna och jag till flensburg för att handla presenter till barndopet i morgon!

På eftermiddagen städade vi i stallet och mockade lite för att underlätta inför stallarbetet i morgon.

Jag fick också ett paket som Malins pappa hade med sig från Emil. Nya ridbyxor, chaps och tröjor hade Emil skickat. Precis vad jag behövde!

Bilder från Flensburg. Anna och jag åt glass.

  • 110 visningar

Gillar