Två

Dag två på det nya året! Vilken usel dag....I går var det för halt ute för att rida och i dag blåser det allt för mycket för att jag ska våga mig ut på hästryggen. Det blir liksom ingen klok ridning om man inte får ut något av sitt ridpass. Så dagen har ägnats år skolboken och tvättning av hästtäcken. Jag har även fått upp en till bild på väggen. en bild på syrran och hennes ponny. För er som inte vet så har jag en vägg hemma med lite fina bilder på några av våra hästar. Det fylls på där efterhand som det dyker upp fina bilder. Det är roligt att ha bilder på de hästar som man tidigare har haft.

I morgon kommer Isabell hit och hjälper mig att rida lite. Jag hoppas att vi kommer i väg till ridhuset om vädret fortsätter att hindra mig ifrån att rida här hemma. Ridhuset är ganska fullbokat nu så det gäller att planera dagarna om man ska orka ta sig dit. Förra året var Emil och jag ofta i ridhuset sent på kvällarna, det händer inte nu så ofta när det egentligen går att rida hemma (ingen snö). Isabell kommer att sova över och jag har bjudit hem lite matgäster på kvällen 😉. Bilden är från när vi var i Borlänge och stannade till vid den stora dalahästen.

Den stora frågan är vad jag ska bjuda på för mat? tror det blir något enkelt som går fort. Jag är lite sugen att förbereda redan i kväll eller i morgon förmiddag så att Isabell och jag kan komma iväg till ridhuset. Nu i kväll kommer Emil och jag ha lite myskväll med pizza och film. Blåsten håller i sig!

Cylin har det bra. Jag är ofta och tittar till henne. Lite tråkigt att inte ha henne på hemmaplan. Arbetet med lösdriften har länge stått stilla nu. Cylin blir dock kvar i Alva även om lösdriften hemma blir klar. Lösdriften ska vara till det dräktiga stoet och de två unghästarna som egentligen inte behöver stå uppstallade.

  • 68 visningar

Gillar