Tur att hästarna finns!

Det var länge sedan jag skrev nu! Jag hade ett prov i går som jag försökte plugga till, men jag har haft allt för mycket runt omkring mig.... Tror att jag kommer får göra det en tredje gång! Blä. I bland blir det bara för mycket!

Det är tur att hästarna går så bra som de gör just nu. Jag tror inte att Othello varit så fin som han är nu. Lady går bättre varje dag tycker jag. Jag ska debutera med båda två sista helgen i juni. Lady 80 clear round och Othello ska gå 110.

I går när det bara kändes hur tungt som helst när jag kom hem, åkte jag först hem och sov en timme på soffan och bara gjorde ingenting. Sedan blev jag genast på bra humör efter två superbra ridpass på hästarna. Det bästa av allt är att det känns som om jag lyckas själv. Det är ingen som hjälper mig med min träning, ingen som väljer övningar, inte en viss dag att hoppträna på, det är jag som har fixat allt.

I dag har hästarna trimmats och jag har tvättat bilen och en transport. Nu ska jag en sväng förbi cylin innan jag tänkte fixa all utrustning. Stallet behöver en make over också. Bara häst i dag, jag ska på ett GRF möte i stan sent i kväll.

  • 28 visningar

Gillar