Trög...

Allt annat än full fart på bloggen. Jag har haft några dagar med irritation. Det jag kan trösta mig med är att hästarna känns super fina båda två. Bloggen blir dock lite lidande av att jag inte är på topp!! Anledningen till irritationen håller jag utanför bloggen för allas trevnad 😊.  Jag har haft en full vecka med massa att göra. I helgen har jag lite mera på gång som jag vill göra. Häng med så uppdaterar jag er!

I eftermiddag kommer jag att rida. Nu på förmiddagen har jag valt att ägna lite tid åt mig själv. Jag börjar en föreläsning 13.15 och slutar 15.00 i Visby. Så kvällen lär bli sen med ridning efter det! Jag brukar komma hem och känna mig ganska stressad på eftermiddagarna. Utan anledning kan ag tycka...för jag hinner det jag ska, men inte mycket mer (Skulle behöva hemhjälp dock).😄

I dag ska Othello köras på töm efter galoppasset i går. Han kämpade på bra med massa intervallträning. Lady jobbar på med att galoppera lite längre. Jag har lyckats få henne att förstå vilken galopp hon ska välja (hon är inte svår lärd) men vill att hon ska rulla på lite mera i galopp. Just nu har jag lyckats få henne att galoppera några varv på banan i båda varven utan att bryta av till trav. Men jag vill att hon gör det lite mer av sig själv.

I helgen kommer jag att jobba massa markarbete och lite hoppning.

  • 47 visningar

Gillar